Kryddosttoast med kräftstjärtar

En lyxig förrätt som inte blir sämre för att den är enkel att göra. Den här kräfttoasten smakar så mycket mer än vanlig skagenröra och är något alldeles extra

Kock: Emma Erlandsson

Ingredienser

4 portioner
4 skivor formfranska
½ msk smör
1 burk kräftstjärtar i lake
(170 g kräftstjärtar utan spad)
2 dl riven Boxholms Kryddost (cirka 80 g)
1 dl crème fraiche
1 msk finhackad dill
1 krm salt
½ krm svartpeppar

Garnering
kräftstjärtar
färsk dill
½ citron

Gör så här

Ta ut rundlar ur bröden. Stek dem gyllenbruna i smöret. Låt kräftstjärtarna rinna av ordentligt och ta undan några till garnering. Grovhacka kräftstjärtarna och blanda dem med ost och dill. Vänd i crème fraiche och smaka av med salt och peppar. Fördela röran på bröden och garnera med hela kräftstjärtar, en citronklyfta och en dillkvist.