Boxholm Mejeri AB tecknar samarbetsavtal med Sales Support AB!

Ostproducenten Boxholm Mejeri AB påbörjar samarbete gällande fältbearbetning på svensk dagligvaruhandel med Sales Support Sweden AB från och med augusti 2013.

"Vårt kommande samarbete med Sales Support utgör en bra grund för fortsatt satsning och för att skapa tillväxt inom segmentet hårdost" säger Christer Lundin, VD på Boxholm Mejeri AB.
 
"Samarbetet med Boxholm gör att vi etablerar oss inom kategorin hårdost på dagligvaruhandeln samt att vi ser en stor möjlighet att tillsammans med Boxholm och vår insats i butikerna ge Boxholms produkter och varumärke plats att växa, till konsumenternas och butikernas nytta" säger Björn Salomonsson, kommersiell Direktör på Sales Support.

Boxholm Mejeri AB grundades redan 1890 och är idag 22 anställda och
omsätter drygt 100 mkr. Vi ystar all vår ost av mjölk från närliggande gårdar och vi värnar om vår kvalité och hanterverket i vår produktion. Vi var först med Gräddost i Sverige och vi är också kända för våra smaksatta ostar. Sedan 2011 ingår vi i Arla Foods koncernen.

För mer information: www.boxholmsost.se

Sales Support är Sveriges ledande säljbolag med lång erfarenhet av fältförsäljning av kända varumärken på svenska detaljhandeln. Företaget har drygt 200 anställda, merparten i säljkårer på Dagligvaruhandel, servicehandel, storkök samt apotek som hanterar en uppdragsgivareomsättning på strax under 3 miljarder SEK fördelade på ca 40 varumärkesägare.


Press och nyheter

Här kan du läsa nyheter och pressreleaser från Boxholms Ost

2019-02-12

Semestervikarie sökes! »

Vi söker semestervikarie till Ostbutiken!

2019-01-08

Nya öppettider i Ostbutiken »

Nya öppettider i Ostbutiken fr o m 1 februari 2019

2018-08-27

Ny ostsort »

Vår nya ost är smaksatt med fänkål & dillfrö!